9 Mart İlkokulu
Merkez Mahallesi Dumlupınar Caddesi No39 Serik ANTALYA

VİZYON

Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı; bilgili, becerikli ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

MİSYON

Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

BAŞARILAR

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Başarılarımız : 1.´´29 Ekim Cumhuriyet Bayramı´´ konulu resim yarışmasında : İlçe 1.liği Yağmur GENEK (4-C Sınıfı) 2.´´23 Nisan´´ konulu resim yarışmasında: İlçe 3.lüğü Emir KOCABIYIK(4-B Sınıfı) 3.Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği´nde 2.Sınıflar Yağ Satarım Bal Satarım oyununda ilçe 3.lüğü (2/B Sınıfı)
Kütüphane Kitap Sayısı :7916
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM ÖĞRETİM 3. VE 4. SINIFLAR SABAHÇI 1. VE 2. SINIFLAR ÖĞLECİ

İKİLİ EĞİTİM ÖĞRETİM 3. VE 4. SINIFLAR SABAHÇI 1. VE 2. SINIFLAR ÖĞLECİ

SABAH GRUBU : 08.05-13.00 ÖĞLE GRUBU : 13.15-18.10

İlçe Merkezinde olan okulumuzun Antalya´ya uzaklığı 38 Kilometredir.

Merkez Mahallesi Dumlupınar Caddesi No:39 - Serik

Sportif Etkinlikler

OKULUMUZ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA İLÇEMİZDE DÜZENLENEN GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARINDA 2.SINIFLAR ARASINDA DÜZENLENEN YAĞ SATARIM-BAL SATARIM YARIŞMASINDA 3.OLMUŞTUR. OKULUMUZ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA İLÇEMİZDE DÜZENLENEN GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARINDA 4.SINIFLAR ARASINDA DÜZENLENEN TOMBİK YARIŞMASINDA 3.OLMUŞTUR.

OKULUMUZDA KANTİN MEVCUTTUR.